Rohkema info nägemiseks:

ASTEL GARDEN GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 402; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ASTEL GARDEN GROUP kohta arvamuslugu!"

ASTEL GARDEN GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 402 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Astel Garden Group OÜ (AGG) asutati kontserni tegevuse reorganiseerimiseks. AGG koondab enda alla aia- ja suvemajade ning saunade tootmise ja turustamise tütar- ja sidusettevõtted ning tegevused.

Tegevusaasta oli väga keeruline. Aasta esimene pool möödus suure nõudlusega, kõrgete toote väljamüügihindadega ning samas ka ajaloo kõrgeimate puiduhindadega.

Alates suvest muutus kogu olukord kardinaalselt. Nõudlus ja ostuhuvi vähenes järsult kõikidel turgudel.

See omakorda põhjustas tootmismahtude olulise vähenemise. Kogu teine poolaasta oli tootmisvõimsus vaid poole osas koormatud.

Samas olid laod saematerjali täis ostetud ning keskmine lao hind oli väga kõrge. Samas toodete väljamüügihinnad kukkusid teisel poolaastal peaaegu poole võrra.

Samas suutsid meie tootmisettevõtted olukorra muutustele kiiresti reageerida ning kulud viidi vastavusse turu olukorraga.

Tegevusaastal investeeriti palju ka jaemüügivõrgustiku arendamisse väljaspool Eestit.

Järgmine majandusaasta kujuneb ettearvamatuks. Ei oska ennustada nõudlust ega tooraine hinda ja saadavust. Suuri investeeringuid tootmisse ei ole planeeritud. Samas jätkame investeerimist jaemüügivõrgustiku arendamisse.

Ettevõtte suhtarvud: 2022 2021

Käiberentaablus 0,011 0,092

Lühiajaliste kohustuste käibekordaja 2,598 0,617

I. VARADE RENTAABLUS

Puhaskasum 288 636

Käiberentaablus = = = 0,011

Müügitulu 26391 819

Käiberentaablus näitab palju raha teenib ettevõtte ühe euro käibest.

ASTEL GARDEN GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.